Το fitness team ZAPELE σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» διοργανώνει για πρώτη φορά το #stepschallenge που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.

Το πρώτο fitness challenge θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας. Μια ευκαιρία να προσαρμόσουμε την άσκηση στις συνθήκες της καραντίνας και αφού τηρήσουμε όλα τα μέτρα προστασίας θα προσφέρουμε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο #stepschallenge μπορείς να λάβεις μέρος όπου και να βρίσκεσαι.

Στόχος: ποιος θα κάνει τα περισσότερα βήματα σε μια εβδομάδα.
Κάθε σου βήμα μετράει.

Η περίοδος εγγραφών ξεκινάει από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και λήγει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021.

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών του σωματείου «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ».

Δώρα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές καθώς και σε κάποιους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Βήματα Διαγωνισμού:

  1. Για την έγκυρη εγγραφή θα χρειαστεί να δωρίσετε 5 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό του σωματείου «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο στο email info@zapele.gr με ονοματεπώνυμο και email του ατόμου που θα λάβει μέρος στο #stepschallenge.
  2. Καταγράφετε τα βήματά σας σε κινητό ή ρολόι (πλέον όλα τα κινητά έχουν εβδομαδιαία ένδειξη βημάτων) για όλη την εβδομάδα που θα ‘τρέχει’ ο διαγωνισμός. Από Δευτέρα 11.01.21 ώρα 00:01 έως και Κυριακή 17.01.21 ώρα 23:59.
  3. Τέλος, θα χρειαστεί να αποστείλετε στο info@zapele.gr φωτογραφία με το σύνολο των βημάτων σας για αυτή την εβδομάδα (να φαίνονται οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλιώς δε θεωρείται έγκυρη η καταμέτρηση). Το email αυτό θα πρέπει να έχει σταλθεί μέχρι Δευτέρα 18.01.21 ώρα 12:00 το μεσημέρι.
  4. Οι νικητές του #stepschallenge καθώς και οι τυχεροί της κλήρωσης για τα δώρα θα ανακοινωθούν μέχρι την Τρίτη 19.01.21.

Λίγα λόγια για το σωματείο Φύλακας Άγγελος

Σκοπός του σωματείου είναι η παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Επίσης το σωματείο Φύλακας Άγγελος μέσα από τις δράσεις του, θα φροντίσει για την δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα και μέσα στο εκάστοτε κατά τόπους Δικαστικό Μέγαρο. Ο χώρος αυτός θα διαμορφώνεται ανάλογα ώστε να μπορεί το παιδί να φιλοξενηθεί έως και 3-4 μέρες μέχρι να γίνει η ανάλογη αξιολόγηση από τους ειδικούς. Θα υπάρχει σύνδεση ειδικών, επιστημόνων και φορέων ώστε μέσα από τους μηχανισμούς στον κατάλληλο χώρο θα γίνεται καλύτερη και σωστότερη αξιολόγηση του προβλήματος.


Δώρα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές καθώς και σε κάποιους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.
Χορηγοί Επικοινωνίας: