Γιατί να ξεκινήσω personal;

13 Δεκεμβρίου, 2022

Γιατί να ξεκινήσω personal;

13 Δεκεμβρίου, 2022

zap-personal-trainer-1280x867.jpg

Το γεγονός ότι έχεις μπει στη διαδικασία να αναρωτιέσαι σημαίνει ότι βλέπεις κάτι θετικό. Αυτό που σε προβληματίζει, αυτό μπορεί να είναι και η απάντηση. Εγώ θα σου δώσω μερικές απαντήσεις και εσύ θα επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Ποιος δε θα ήθελε έναν ειδικό συνεχώς δίπλα του να τον κατευθύνει με ασφάλεια στην προπόνηση, φέρνοντας τον πιο γρήγορα και μεθοδικά στον στόχο του;

Ποιος δε θα ήθελε έναν ειδικό να τον καθοδηγεί σωστά σε κάθε δυσκολία της προπόνησης;

Ποιος δε χρειάστηκε κίνητρο για να κάνει προπόνηση;

Διαβάστε όλο το άρθρο και τις απαντήσεις στο Studio One

Θα σου μάθει να κάνεις σωστά τις ασκήσεις ώστε να μειώσεις τους πόνους που πιθανόν έχεις. Θα δυναμώσετε μαζί το σώμα σου και θα μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στην καθημερινότητά σου. Θα ‘δουλέψεις’ την καρδιά σου και θα νιώθεις τεράστια ευεξία μετά. 

Ξέρεις κάτι; Από νεαρή ηλικία εκπαιδευόμαστε. Πως θα φάμε, πως θα ντυθούμε, πως θα διαβάσουμε, πως θα μιλήσουμε, πως θα βρούμε τον καλύτερο δάσκαλο, πως θα μάθουμε αγγλικά από τον καλύτερο δάσκαλο, κ.ό.κ. Κανείς δε μας έδειξε τον τρόπο να περπατάμε, να στεκόμαστε και να τρέχουμε. Για ασκήσεις δεν το συζητώ.

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ προπόνηση;

Ψάξε, βρες, ρώτα για τον καλύτερο δάσκαλο. Αυτόν που θα ταιριάζει σε σένα. Θα σε περιμένει στο σημείο συνάντησης που δώσατε να σου απαντήσει προσωπικά σε κάθε απορία.