Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην καραντίνα…

16 Δεκεμβρίου, 2020

Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην καραντίνα…

16 Δεκεμβρίου, 2020

home-workout.jpg
“Χωρίς καμία υπερβολή ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην καραντίνα….. Πίστευα ότι μπορούσα να το κάνω και μόνη μου ακολουθώντας προγράμματα έτοιμα από το YouTube…. Δεν το έκανα ποτέ…πάντα βρίσκεις έναν καλό λόγο να το αναβάλλεις….το ραντεβού με την zap_ele όμως μου έχει γίνει ανάγκη πια….τίποτα λιγότερο από παντέλειο!!!!!😜❤️”

Αθανασία


 

“Παρότι παρακολουθώ το πρόγραμμα πολύ λίγο καιρό έχω να πω ότι οι εντυπώσεις που μου έχει αφήσει είναι οι καλύτερες. Οι ασκήσεις του προγράμματος είναι απλές και με τη καθοδήγηση της Ελευθερίας είναι εύκολο να γίνουν σωστά αλλά ταυτόχρονα νιώθεις το σώμα σου να σφίγγει και σιγά σιγά αποκτάς περισσότερο έλεγχο στις κινήσεις σου. Η Ελευθερία είναι πάντα γεμάτη με θετική ενέργεια πράγμα που βοηθά ώστε το πρόγραμμα να περνά ευχάριστα κ να μην επικεντρώνεσαι στη τυχόν κούραση. Επίσης μας παρακολουθεί και μας διορθώνει φροντίζοντας να προσαρμόζει τις ασκήσεις στις αντοχές του καθενός και επιβλέποντας ότι οι ασκήσεις γίνονται σωστά ώστε πάνω από όλα να μην επιβαρύνεται κάποιο μέρος του σώματος. Γενικότερα το πρόγραμμα είναι μία πάρα πολύ καλή λύση για γυμναστική κατά τη διάρκεια της καραντίνας.”

Χαρά


 

“Όταν έμαθα για τα διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής, αν και γνώριζα προσωπικά την Ελευθερία ήμουν επιφυλακτική. Δεν ήμουν σίγουρη για την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία, που θα μπορούσε να υπάρχει.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ότι το μάθημα είναι πολύ καλύτερο από τις προσδοκίες μου. Επικοινωνία υπάρχει και με το παραπάνω, οι οδηγίες για τις ασκήσεις είναι σαφέστατες και η Ελευθερία παρακολουθεί τον καθένα μας χωριστά και τον διορθώνει, για να μην υπάρξουν τραυματισμοί .
Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική όχι μόνο για την τωρινή κατάσταση που περνάμε, αλλά πιθανόν και για το μέλλον.”

Βιβή


 

“Ξεκίνησα με επιφύλαξη το πρόγραμμα γυμναστικής «ορθοσωμία». Λόγω της πάθησης μου πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αθληθώ με άλλο τρόπο εκτός από την κολύμβηση που από τον Μάρτιο έχω αναγκαστικά εγκαταλείψει. Έκανα ένα δοκιμαστικό μάθημα πιστεύοντας ότι δεν θα είμαι σε θέση να κάνω περισσότερες από τις μισές ασκήσεις. Ωστόσο με τη βοήθεια και την προσοχή της Ελευθερίας ακολουθώ όλο το πρόγραμμα χωρίς μεγάλη δυσκολία και, όπου χρειάζεται, με υποδείξεις της για εναλλακτικές ασκήσεις. Είναι τεράστια ανακούφιση να αισθάνεσαι ότι γυμνάζεσαι εν μέσω πανδημίας και μάλιστα κατά το lockdown από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σου. Η Ελευθερία έχει διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα γυμναστικής για τον μικρό χώρο του σπιτιού. Από τα πρώτα μαθήματα αισθάνεται κανείς τη διαφορά στο σώμα και τα λάθη που κάνει στην καθημερινότητα ως προς τη στάση του σώματος. Η Ελευθερία επιβλέπει με προσοχή όλους τους συμμετέχοντες, διορθώνει συστηματικά και προσαρμόζει τις ασκήσεις σε περιπτώσεις παθήσεων ή ευαισθησίας. Πιστεύω ότι, ανάμεσα σε όλα όσα θα αλλάξουν μετά την ύφεση της πανδημίας, αυτός ο τρόπος γυμναστικής εξ αποστάσεως ήρθε για να μείνει και χαίρομαι πολύ που ξεκίνησα το πρόγραμμα αυτό με την Ελευθερία γιατί αισθάνομαι ήδη με τα λίγα μαθήματα που έχω κάνει μεγαλύτερη ευεξία.”

Μαρία


 

“Με την Ελευθερία έμαθα να αγαπώ το σώμα μου όπως είναι. Όσο κλισέ και αν ακούγεται είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για να έρθει η αλλαγή! Πάντα δίπλα μου, ακόμα και εκείνες τις μέρες που θες απλά να τα παρατήσεις, η Ελευθερία με τον επαγγελματισμό της με βοήθησε να κάνω την γυμναστική τρόπο ζωής! Αξιολογώντας τις ανάγκες μου και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, οι προπονήσεις μαζί της έκαναν όλα όσα κάποτε φαίνονταν ακατόρθωτα, πραγματικότητα! <<Σωστή στάση σώματος, επιμονή, υπομονή και πάμε !>>”

Ξανθή


 

“Η καλύτερη συνήθεια της καραντίνας που έγινε λατρεία! Η εξέλιξη του σώματος μέσα από τα εν λόγω μαθήματα είναι θεαματική, καθώς όχι μόνο οι ασκήσεις είναι ευεργετικές, αλλά η Ελευθερία είναι συνέχεια αφοσιωμένη στην απόδοση καθενός ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό! Γυμναστική και ευεξία και από το σπίτι στο καλύτερο πακέτο!”

Ανθούλα


 

“Αποτελεσματική προπόνηση με εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων. Γράμμωση που γίνεται αισθητή σε λίγες μέρες. Δοκιμάστε τη!!”

Ειρήνη


 

“..έξω στήθος, μην καμπουριάζετε…ο εγκέφαλος σας θέλει να χαλάσει την στάση του σώματός σας…εσείς αντιστέκεστε!”
Training your mind θα έπρεπε να λέγεται η προπόνηση! Ακούω την φωνή της Ελευθερίας κάθε φορά που σκύβω, πιάνω κάτι, κάνω δουλειές και κινήσεις στην καθημερινότητά μου.
Σε ευχαριστούμε, Ελευθερία και σε αγαπάμε γιατί πραγματικά νοιάζεσαι για εμάς!”

Ελένη


 

“Έχω να πω πως με την γυμναστική που κάνουμε μαζί, νιώθω ότι το σώμα μου άρχισε να δένει τα μέλη του ξανά και να λειτουργεί σαν “ένα”! Οι ασκήσεις είναι σχετικά κοπιαστικές! αλλά στην καθημερινότητα υπάρχει φοβερή βελτίωση και η αίσθηση είναι τέλεια!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!”

Χάρις


 

“Η προπόνηση μέσω ίντερνετ με την ελευθερία ήταν από τις καλύτερες ιδέες. Κρατιέσαι σε φόρμα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου και σου δίνει φοβερή ενέργεια σε αυτές τις βαρετές μέρες. Ενώ στην αρχή μου φαινόταν λίγο ζόρικο τώρα το περιμένω με ανυπομονησία. Ελευθερία rocks!😉”

Αλεξάνδρα


 

“Σίγουρα λόγω κατάστασης δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά….Όλοι χρειαζόμαστε τρόπους χαλάρωσης, εκτόνωσης και πολύ βασικό: τρόπο επικοινωνίας!!Ευχαριστούμε που σε αυτή την μια Ώρα προπόνησης μας μεταδίδεις τις γνώσεις σου, την θετική σου αύρα και το χιούμορ σου!!! You are the best, congratulations!!!”

Μαρία


 

“Η γυμναστική με την Ελευθερία είναι μια ανάσα μέσα στην καραντίνα! Προσέχει να γίνονται σωστά οι ασκήσεις και να κρατάμε τη σωστή στάση σώματος ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί και να μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το σώμα μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά γενικά στην καθημερινότητά μας. Το πρόγραμμα γυμνάζει ισορροπημένα όλο το σώμα, προσφέρει ενδυνάμωση και μας βοηθάει να έχουμε τον έλεγχο και την αίσθηση κάθε σημείου του σώματός μας. Με την καθοδήγηση της Ελευθερίας γυμναζόμαστε σωστά και με αυξανόμενη δυσκολία, ανάλογα με το επίπεδο που αποκτάμε σταδιακά. Επίσης, η Ελευθερία διαμορφώνει τις ασκήσεις και τις οδηγίες της, ανάλογα με το επίπεδο του καθενός και τις τυχόν σωματικές παθήσεις που μπορεί να έχει ο κάθε συμμετέχων.”

Βάλια